Helllllooooooooooo ^^

Assalamualaikum :)
Wuargh \o/ lama nya Nini tak on blog kan? Hihi. Sorry laa. Nini busy sekarang ni. Hohoho ;P

Okay stop the crap. Nini nak curhat curhat dengan you all ni. Hihi :P Nini ada seorang crush tuuu. Nini gelar dia MR. A. Creating a nickname for my crush that only me and my best friend know :P Dia baik, lucu, penyabar and paling gilaaaaaaaa sekali, dia guitarist! Ohmygod ohmygod ohmygod!! XOXO Nini memang cair sangat bila tengok lelaki main gitar. Entah laa kenapa. Maybe ke'macho'an mereka terserlah ketika bermain gitar? Well, bagi Nini macam tu laa. Hihi ;3 Dahdahdah STOP taknak cerita about him lagi. Takut ada stalker tak bertauliah stalk blog I and sebar cerita ni kat semua orang. Yeaa who knows right? :)

Oh yaaaa! :D Esok Nini nak outing dengan kawan-kawan Nini. Yeayyy \m/ Nak tengok wayang dengan Syafikah, Rashidah, Rahmah & Karima. Woot woot :3 Nak tengok cerita apa ya? Nini nak snapsnapsnap banyak-banyak then simpan sebagai kenangan. How sweet :') Hihi ^^ 

Okay laaa. Panjang pulak cerita Nini kali ini kan? Alaaa nak lepas rindu kat blog kesayangan ni :P Nini tidur dulu goodbye goodnight assalamualaikum :)