Ramadhan Al-Mubarak

   Assalamualaikum. Apa khabar? Bagi umat Islam di seluruh dunia, selamat menyambut bulan ramadhan al-mubharak. Maaf, saya lama dah tak active sangat dalam blogging ni sebab minggu depan trial PMR. Argh, saya cuma risau pasal Mathematics and Science aje -.- Haizzz.

   Oh ya, saya dah beli baju raya dekat internet. Warna hijau gitu :P Tak lama lagi sampai laa. Harap-harap tak jadi macam buku saya dulu tu! What-the-fish -.-

   Semalam (sabtu) kami ada perjumpaan kadet koreksional dan pemilihan jawatan. Act, mula-mula saya dipilih menjawat jawatan pengerusi, ambil alih jawatan Azri laa tu. Tapi, tukar pulak daa. Kak Balqis jadi pengerusi, saya jadi naib pengerusi. Itu lagi okey. Tapi, Halim cakap budak form 4 tahun depan tak boleh pegang jawatan naib pengerusi jadi tukar dengan Mifzhal, or lebih jelas lagi cabut undi antara saya ataupun Mifzhal. Hm, sorang pun tak sokong saya :( Kawan-kawan dok sibuk dengan handphone so saya jadi setiausaha. Tak puas hati? Memang pun. Tak kisah sangat pasal tu.

   Buah hati pengarang jantung kekasih gelap saya tu pulak bad mood. Bukan hari tu aje bad mood, dari dulu lagi dah muka dia macam asam kecut campur cuka gitu :3 Hehee. Nanti saya tanya Mrs. Penyampai Berita saya okey? ;)

   Waaa, bila lah nak berbuka ni? Today menu berbuka puasa memang menjilat jari. Saya out dulu. Bye!!