I HATE MY NEW CLASS!

Assalamualaikum :)

  Okay, first of all nak cerita pasal result pmr aku niii. Hm aku dapat 2A 4B 1C 1D. Haaa terukkk kann? D tu takyah tanya lah. Huh -.-

 So aku masuk kelas 4 cekal. Ada suka duka masuk kelas ni. Yang dukanya banyak sangattt, tak terkira! Tapi paling duka sekali is our form teacher tu garangg! Huiihh. Tak reti nak senyum sikit. Alaaa tak rock langsung lah. Huhh T_T

  Yang suka-suke-suki nya pulak ialah E jadi classmate aku! Wahh. Syoknya tidak terkata. Okay stop that gila pulak aku nii. Huuuu. Tapi aku paling benci sangatlah bab beli buku latihan yang berat plusplus campur lagi dengan buku teks form 4. Alahai bencinyaaaaaa!!! T.T > <'

  Bila aku buka acc facebook, one more thing yang buat darah aku naik ke paras yang bahaya!! Aku rasa mamat tu nak kena stapler mulut tu kot baru tahu reti hormat orang macam aku ni.

  So that's all for today. Byebye :)

No comments:

Post a Comment

ANNYEONG ! DO LEAVE SOME COMMENT ! ^^