I HATE MY NEW CLASS!

Assalamualaikum :)

  Okay, first of all nak cerita pasal result pmr aku niii. Hm aku dapat 2A 4B 1C 1D. Haaa terukkk kann? D tu takyah tanya lah. Huh -.-

 So aku masuk kelas 4 cekal. Ada suka duka masuk kelas ni. Yang dukanya banyak sangattt, tak terkira! Tapi paling duka sekali is our form teacher tu garangg! Huiihh. Tak reti nak senyum sikit. Alaaa tak rock langsung lah. Huhh T_T

  Yang suka-suke-suki nya pulak ialah E jadi classmate aku! Wahh. Syoknya tidak terkata. Okay stop that gila pulak aku nii. Huuuu. Tapi aku paling benci sangatlah bab beli buku latihan yang berat plusplus campur lagi dengan buku teks form 4. Alahai bencinyaaaaaa!!! T.T > <'

  Bila aku buka acc facebook, one more thing yang buat darah aku naik ke paras yang bahaya!! Aku rasa mamat tu nak kena stapler mulut tu kot baru tahu reti hormat orang macam aku ni.

  So that's all for today. Byebye :)

Back To December

Assalamualaikum. First of all, maaf sebab tak hangout lagi dengan bolg ni. I'm kinda busy lately. Tak laa busy mana, cuma laptop rosak. Hope you guys understood. Oh yaa. Tak lama lagi result PMR keluar. Heeee. Takut weiii. Harap harap result okayy. Kalau cemerlang lagi DAEBAK. Ekekeke. Kalau result bagus mesti aku akan senyum lebar macam baby nii. Hahaha :D



Okayy. Stop the crap. Malas nak bebel lagii. Semalam aku beli sneakers Dunlop. Hmm. Boleh tahan. Just tak sangka harganya tak cekik darah. Alaa, kasut dekat Lea Centre tu jangan pandanglah kalau poket aku kempis. Ni pun nasib baik poket aku kembang sikit. Hohoho.



Okehh. Aku out dulu. Ada masa kamek on agik okey? Haha. Bye!

P/S : Follow my twitter ( https://twitter.com/voxieyellow ) and my instagram ( @NINIZAARAI )