WHATTTT?!

  Assalamualaikum :') Act hari ni saya frusttttttt sangattttt! Si 'ehem-ehem' ajak saya pergi library semalam, tapi at last tak jadi! Waaaaa x( Sorry-mianhamnida!!

  Now saya nak cerita sikit pasal sweet couple di Seoul, South Korea. Ekekeke.


                                       

                                         # sweet kan kan? Hehe. Ni lah Teukso couple #


                                  # ini lagi lah gilerrrrsss sweet. Jealous nyerr saya pungg adoii #


# paling sweet. saya sampai nangis-nangis tengok cerita nii. Alaa, cerita heart string #


Hahaha. Dah puas tengok? Heee :3 Kalaulah my future husband sweet romantic camni. Hahaha. Oh yaa, ini ciri-ciri lelaki favourite saya :P Saja aje nak share-share :P

* pandai main alat muzik, especially guitar! OME ~~
* pandai dalam pelajaran 
* lucu and sportinggggg ~
* tak pendiam. sikit-sikit, diam bisu. tumbok kang ;)
* mesti lah nak yang handsome-handsome and smart kan? Bohong kalau tak suka lelaki macam tuu ;P
lebih-lebih lagi kalau muka macam ni hahhhh ><'

                                                                    Nichkhun oppa
                                               

                                                                       Minwoo oppa

* know how to drive a car! weee :3
* penyabar
* tak suka marah-marah
* lastly, he loves me the way I loves him <3 

  Haha. LOL. Boring nya hari niiiiiii :( Sumpah, I do miss my oppa A a lot. Semalam bukan main gembira nak mati gila lagi saya ni bila dia text ajak keluar! Oh-my-gucci! Hahahaha. Most important, he called me tetttttt. Hehe :3 
Saya out dulu. BYE! Dia text saya lagi laaaaaaaaaaaaaaaaaa whaaaaaattttttt tttttthhhhhhheeeeeee >< *crazy mood*


*PERHATIAN!* Peringatan jika membaca entri kali ini. Nini dalam keadaan tidak terkawal! Gugu gaga gugu gaga ><

No comments:

Post a Comment

ANNYEONG ! DO LEAVE SOME COMMENT ! ^^