TODAY TODAY TODAY

  ASSALAMUALAIKUM HELLO ANYEONGHASEYO :)

 Hari ni saya pergi rumah Rahmah, attending her birthday party! Party tu memang awesome sangat. Haha xD Habis satu rumah tu bersepah dengan snow spray dan boom shake ( lebih jelas lagi boom yang keluar benda warna-warni apa tah tu :P )

 Yang datang party tu quite a lot. Haha. Paling sporting hari ni mesti lah Ayuna Yusoff. Haha xD Ayuna tu memang habis-habis cerita lucu dia bawak keluar! :D Adoi-adoii.

 Balik aje dari rumah Rahmah, saya dan mama pergi Sing Kwong sebab nak beli junk food. Alaa, esok kan saya pergi YMCA. Tapi, yang bencinya Jessie tu ikut jugak. Sabo je lah. Oh ya, masa saya tengah sibuk ambil green tea dari rak air kotak, ada laa sorang budak lelaki tu yang asyik pandang-pandang saya and senyum-senyum. Saya pun belek-belek baju, kot-kot ada something yang melucukan ke. Ee, apa senyum-senyum? Tumbok kang ;) Sampai aje kat kaunter, kebetulan dia tu tadi di kaunter hadapan saya dan mama. Wasehh, muka abang dia macam muka A.R. Hakhak :D LOL.

Dahlah, saya nak tido dulu, esok busy. Byebyebye :)

note note note : tak sabar tunggu result trial 2nd keluar :)

No comments:

Post a Comment

ANNYEONG ! DO LEAVE SOME COMMENT ! ^^