WHATTTT?!

  Assalamualaikum :') Act hari ni saya frusttttttt sangattttt! Si 'ehem-ehem' ajak saya pergi library semalam, tapi at last tak jadi! Waaaaa x( Sorry-mianhamnida!!

  Now saya nak cerita sikit pasal sweet couple di Seoul, South Korea. Ekekeke.


                                       

                                         # sweet kan kan? Hehe. Ni lah Teukso couple #


                                  # ini lagi lah gilerrrrsss sweet. Jealous nyerr saya pungg adoii #


# paling sweet. saya sampai nangis-nangis tengok cerita nii. Alaa, cerita heart string #


Hahaha. Dah puas tengok? Heee :3 Kalaulah my future husband sweet romantic camni. Hahaha. Oh yaa, ini ciri-ciri lelaki favourite saya :P Saja aje nak share-share :P

* pandai main alat muzik, especially guitar! OME ~~
* pandai dalam pelajaran 
* lucu and sportinggggg ~
* tak pendiam. sikit-sikit, diam bisu. tumbok kang ;)
* mesti lah nak yang handsome-handsome and smart kan? Bohong kalau tak suka lelaki macam tuu ;P
lebih-lebih lagi kalau muka macam ni hahhhh ><'

                                                                    Nichkhun oppa
                                               

                                                                       Minwoo oppa

* know how to drive a car! weee :3
* penyabar
* tak suka marah-marah
* lastly, he loves me the way I loves him <3 

  Haha. LOL. Boring nya hari niiiiiii :( Sumpah, I do miss my oppa A a lot. Semalam bukan main gembira nak mati gila lagi saya ni bila dia text ajak keluar! Oh-my-gucci! Hahahaha. Most important, he called me tetttttt. Hehe :3 
Saya out dulu. BYE! Dia text saya lagi laaaaaaaaaaaaaaaaaa whaaaaaattttttt tttttthhhhhhheeeeeee >< *crazy mood*


*PERHATIAN!* Peringatan jika membaca entri kali ini. Nini dalam keadaan tidak terkawal! Gugu gaga gugu gaga ><

YMCA ;)


 Assalamualaikum :) Hari ni saya nak cerita sikit pasal semalam ( 16-9-2012 ). Kitorang pergi YMCA! Yeayy :) Bestnyerr tak terkataa. Haha. Mula-mula sampai sekolah tu around 6.30 o'clock. Tapi, bas sampai pukul 8.00 daa -.-' Haha. Skip the boring part. Dalam bas tu memang kecoh jugak lah sebab bas yang uncle cina bawak tu laju nak mati gila. Yang saya geram, Halim dengan muka selamba dia habiskan keropok saya. Haha, saya tak kisah pun. Sharing is caring maa ;D

  Sampai aje kat YMCA, kitorang snap snap dulu. Argh, baru saya teringat saya terlupa bawak camera. Erghhhh, sabarrrr. Lepas ambil gambar kitorang pun masuk tempat tu dan cari pondok. Nasib baik pondok tu dekat aje dengan sungai yang mengalir kat bawah. Haha. Lepas ronda-ronda sekeliling YMCA tu, kitorang dibahagikan kepada beberapa kumpulan. Kumpulan 1,2,3 dan 4. Saya sama kumpulan dengan Rashidah, Nadia Ariffin and Kak Haslina. First game, mesti buat logo. Nama kumpulan kitorang Rainbow. Hahaha. Lepas buat logo, kitorang main game 'ice breaking'.  Mula-mula, saya malu jugak lah sebab saya ni kan pemalu ;P Hehe. Halim pulak tak habis-habis sakat saya dengan nama Shila Amzah. Eee, tumbok kang ;) Sebab dia panggil saya camtu, nanti saya bagitau eh? Lepas main game, kami pun main air. Haha. Azri dan Kak Mira memanggang ayam. Saya tak berani nak mandi so rendam kaki aje dah cukup. Malas nak kotorkan jeans.

  Lepas puas main air, kitorang pun makan tengah hari. Ayam panggang yang Azri dan Kak Mira panggang memang sedap gilesss. Haha. Lepas makan, kitorang main game ke-3. Game ketiga agak susah, iaitu mencari kertas sekecil beras. Apuu, ingat senang ke hah? Haha. Kumpulan 2 hilangkan bendera so kena denda mesti memperkenalkan diri dengan suara itik. Alaa, kesian tengok Rahmah. Hahaa. Relax dear ;) Lepas diorang kena denda, kami pulak kena denda sebab markah kami ketiga kecil. Ee, geramnya. Tapi, dendanya tak susah. Ketuk ketampi sambil nyanyi lagu Grenade dalam masa 30 saat. Haha. Teringat pulak dengan Mat Luthfi.

  Halim cakap masih ada masa lagi nak main air so apalagi, kitorang pun mainlah puas-puas. Mula-mula saya duduk kat jeti kecil tu aje sebab malas nak turun. Azri yang tengah duduk kat dahan pokok pun cakap dekat Akim "Tarik Nini ya, Kim!" Saya pun menjeling geram dekat Azri. "Iboh nak ngada-ngada! Sikda seluar spare tok!" Saya pun balas balik. Azri ketawa terbahak-bahak, "Nang ngada-ngada pun." Hai, tau takpe. Haha. Jangan marah. Gurau jerrr. Kami berempat ( saya, Eyma, Eyda, Rahmah ) macam orang gila lari dalam sungai tu sebab Halim nak tolak kitorang dalam air. No way!

  Lepas main air, kami pun tukar baju. Alaa, kesian betul tengok jamban tu. Haha. Lepas tukar baju, kitorang pun balikkkk ;( Tak puas lagi rasanya balik awal sangat. Haha. Dalam bas tu semuanya kepenatan. Paling teruk, hari hujan. Haha :') Walaupun saya seronok hari tu, tapi hati saya tetap tak seronok. Saya tak tahu macam mana nak cakap dengan dia. Esh, dahlah. Oh ya, pasal Shila Amzah tu. Saya, Eyma dan Eyda kan rapat, sebab tu Halim gelar kami tiga suara. Amboi, sedapnya mulut! Eyda dia selalu gelar Ning Baizura, Eyma pulak dia gelarkan Jaclyn Victor. Haha. Nasib baik dia gelar saya Shila Amzah. Okey lah tu. Haha. Terima kasih Halimmmmm ( Weekkkkk -.-' ) HAHAHA XD



Eyda aka Ning Baizura ;P



Eyda and Eyma :)



Eyma and Eyda 



Eyda and Rahmah



Ning Baizura and Shila Amzah tekonok! Haha XD



Rahmah, me and Eyma



Eyma and Eyda



Rahmah and Eyda



Yuck! Hahaha ;D



Gambar before Akim kena buli kitorang :) Ngeh ngeh

Baju kuning tu Azri, baju hitam tu pulak Halim, and baju biru Akim.



Eyma aka Jaclyn Victor XD



EYMAAA 



EYMA EYDA



Perasan jadi kanak-kanak Ribena jap :P



my ladeyhh ^^



It's me :3



Wooooo! Hahaha.


Nur Karima Bolhassan



Rashidah Wazir



Yeahh ><



Peace \../



Gambar selepas Akim dibuli kitorang. Hahha. Kesian nyerr ;P



3 girls yang excited habissss




Eyma and me



Me! Rasa hebat aje dapat naik atas-atas nii :3



I <3 Zuckerberg ngeeee :3



otw to pondok



Me and Tasneem. Bukan Ainan Tasneem okay? :)



BFF :D



Posing kejap :P



           Dahlah, saya out dulu. sakit jari ni taip-taip-taip. Haha. Okey bye ;) Enjoy tha pictha!

TODAY TODAY TODAY

  ASSALAMUALAIKUM HELLO ANYEONGHASEYO :)

 Hari ni saya pergi rumah Rahmah, attending her birthday party! Party tu memang awesome sangat. Haha xD Habis satu rumah tu bersepah dengan snow spray dan boom shake ( lebih jelas lagi boom yang keluar benda warna-warni apa tah tu :P )

 Yang datang party tu quite a lot. Haha. Paling sporting hari ni mesti lah Ayuna Yusoff. Haha xD Ayuna tu memang habis-habis cerita lucu dia bawak keluar! :D Adoi-adoii.

 Balik aje dari rumah Rahmah, saya dan mama pergi Sing Kwong sebab nak beli junk food. Alaa, esok kan saya pergi YMCA. Tapi, yang bencinya Jessie tu ikut jugak. Sabo je lah. Oh ya, masa saya tengah sibuk ambil green tea dari rak air kotak, ada laa sorang budak lelaki tu yang asyik pandang-pandang saya and senyum-senyum. Saya pun belek-belek baju, kot-kot ada something yang melucukan ke. Ee, apa senyum-senyum? Tumbok kang ;) Sampai aje kat kaunter, kebetulan dia tu tadi di kaunter hadapan saya dan mama. Wasehh, muka abang dia macam muka A.R. Hakhak :D LOL.

Dahlah, saya nak tido dulu, esok busy. Byebyebye :)

note note note : tak sabar tunggu result trial 2nd keluar :)

                 
                                - mama belikan fixie ni untuk Nini pleaseee I'll be good girl :3 -

  Assalamualaikum ;) Wehee, sekarang dah habis exam trial 2nd and saya boleh tarik nafas lega sikit aje. Sikit aje sebab PMR belum lagi woooo -.-' Hahaha. Oh ya, tak lama lagi kitorang pergi trip ke Belawai or YMCA! Yayy ;D Dapat buang penat kejap lepas seminggu-minggu asyik stresskan kepala kan? Haha.

  Hmm, saya terbaca post tetttt tadi. Wohh, frust nyerrr saya. Sabo je lah *bak kata Usop WheelChair* Sedih sedih sedih ;( Tapi takpe, saya tak kisah. Saya dah terus terang cakap dekat best friend dia bahawasanya saya teramat-amatlah **** dia. Takpa, saya tak kisah nyer pungg.

  Oh yaa, saya nak buat list LOL saya bila PMR dah over nanti :

  * saya akan rehat sepanjang hari and tak sentuh buku langsung. Rehatkan minda tekonok ;P
  * saya akan bercuti-hang out-buat kerja bodoh dengan kawan-kawan ( dah decided nak pergi Belawai cuti nanti )
  * saya akan view blog hari-hari maaaa. Hewhew :3
  * saya akan bukak balik buku paris saya dah dah berkurun lamanya tak disentuh. Kesian my eonni's and oppa's lama tak jenguk diorang :(
  * saya akan bangun pagi selewat-lewatnya ( tapi tak miss solat Subuh kay? )
  * lastly, saya akan berdoa supaya result PMR bagus punyaaa :D Cantekkkk ~ *Bak kata See Yew Soon OhMyEnglish*

  Okay lahh. Penat tekan-tekan nih. Muka adik saya pun dah macam Hulk sebab dari tadi nak main game. Eee, hari-hari game, tumbok kang ;P Sama aje macam saya. Hari-hari post. Hahahaha. Dahlah, byebyebye :)

I'm exhausted = = '


                                                      - Mason latest one so cute ^^ -

  Assalamualaikum. Waseh, lama tak jenguk blog ni. Maklumlah, sekarang saya tengah busy dengan buku dulu. Tak lama lagi PMR, nervousnya ( muka macam nak kena rompak ) = =' Haha. Gila sudah sayaaa XD

  Esok exam geografi and english. Wuuu, stress -.-' Tapi, lepas exam ni kami pergi bercuti di Belawai! Weheee! Bestnyerrrrr. Tak sabar lohh :D "Kami" tu merangkumi my friendsss. Hihi.

  Semalam saya tengok cerita Mobbed dengan family. Alaa, sweetnya! Saya paling geram part sorang lelaki tu dia nyanyi untuk girlfriend dia yang dah 5 tahun bersama tapi tak pernah face-to-face! Gosh, gila kan? Perempuan tu cantik sangatttttt, tapi lelaki tu nampak skema sikit lahh. Heee :3

  Pasal secret admirer saya tu, saya tak peduli pasal dia lagi. Dia sibuk SPM kan? Taknak kacau dia dulu. Tapi yang si seekor ni pulak tak faham bahasa agaknya. Memang saya kasihan kat dia, tapi nak buat macam mana? Salah dia sendiri, saya tak dapat maafkan. Bukan sekali dia buat camtu tau :(

  Dahlah, letih saya membebel seharian ni. Petang tadi ada extra class, terpaksa balik lewat. Wuu, penat derr! Takpa, lepas PMR nanti saya FREE! Yeahhh! Hahahahaha xD Byebyebye :P