It's been a long time ;P

Assalamualaikum and anyeonghaseyo :) Hihi, lama kan aku dah tak post entry terbaru kan? Sorry, aku busy sangat sekarang nii. For followers aku, jangan marah okay? Hehe :P Oh yaa, lupa nak cakap, aku dah beli notebook 2PM! Waaaa! Daebakk! Tak sabar aku tahu tak?! Bulan April ni, dtglah buku tuu. Tch, sebenarnya aku pun tak tahu nak isi apa dalam buku tu, sebab bagi aku buku tu special edition sangatt! >< Okay okay, aku nak out nii. Btw, best tak lagu baru blog aku? Wahahaha :D Ok bye!

P/S : Nak sambung tengok cerita Heart String! Aku dah beli dvd tu! Yeaa! Btw, handsome kan Yong-Hwa? Dekat sekolah aku pun ada jugak budak lelaki form 4 mcm muka Yong-Hwa. Haishh -.- Sama habis! Aaa, nak tahu nama dia? Alvin Kiing xD