hey hey hey it's 2012 yeayy \m/


hello hello hello assalamualaikum :) eh, tak perasan lah kan, esok dah 1 januari 2012. Woww, sangat sangat tidak sangka, esok dah tahun baru. And me, hahahaha macam biasa laa, takda perubahan. keep single, alone and waiting for him. Yeahh, setiap hari aku view facebook dia and stalk. Hihi, biasalah tu kan? kalau kau orang suka someone mesti kau orang buat apa yang aku buat ni kan? har har ;D dahdah, fullstop taknak cakap pasal dia lagi. hmm, oh ya, tadi aku pergi sekolah, guess what, kelas mr. C sebelah kelas kitaorang je! and i was like omg and apa lagi eyma, terjerit-jerit ( muahahaha ) and, aku rasa nak jujur je lah dgn capital I, yang aku suka dia. Tapi aku malu lah, nanti kalau dia terus block aku mcm mana?! oh mama please help me sebab tu lah aku tak berani :P tapi aku nakkkk sangat ckp kat dia. Tepat jam 12.00 am / 1 januari 2012 sweet tak? haha perasan je lebihhh >< okayy, aku and kakak dgn mama shopping semalam, and she give me permission to choose only one shirt. Aww, best thanks mama! so, aku pilih t-shirt ni je. simple but i like it. okayy byebye and happy new year! selamat tukar tahunnnn! ><

yeah im smiling but inside im dying :/

Hye, assalamualaikum :(  Hmm, hari ni memang sial sial sial! That's all i can say! Hati aku sakit sangat bila dapat tahu yang.. arghh, tak perlu cerita kan? nanti kantoii. Oh ya, aku dah dapat result class yang akan aku duduki tahun depan. Alhamdulillah, aku masuk 3 Amanah. Stay lah maknany tu :) Same class with Eyma, miss korea aku, Farah and Baby, cutie-o-pie and Sheedah, sweet dollie :) tapi sorang je yang terpisah, Yana. Hmm, and Rahmah too! Arghh, no more maths teacher in our class rite? Eh, lupa nak cakap, Harris pun same class with me! Yeahh! HAHA! Overreacting lah pulak ;ppp Hmm, dahlah, menjelang tahun baru ni, aku nak berubah jadi budak baik. Last but not least, aku akan sedaya-upaya cuba melupakan capital I. Yupp, aku tahu tak kira apapun yang berlaku, aku tetap bertepuk sebelah tangan. Please lah kay, dia tu handsome, btw dia lepasan SPM, so aku rasa parents dia akan hantar dia belajar jauh-jauh. Biasalah tu, orang kaya kan? Har har ;D So, biarlah cuma orang-orang terdekat saja tahu siapa capital I. And kalau aku married dgn dia baru aku pecahkan rahsia siapa capital I! muahahaha ( laugh evil ). Nak tahu kenapa aku ketawa, cause impossible aku akan kahwin dgn dia. So, korang takkan tahu siapa dia kan? Hmm, tapi, bukankah kita cuma merancang, namun Allah swt yg menentukanny? Yeahh, so let fate get us together capital I. Ada hikmah di sebalik semua ni kalau aku memang takda jodoh dgn dia. Allah swt sentiasa memberikan yang terbaik buat umatnya. Kbye assalamualaikum! :'D

trip to bintulu :D

hello assalamualaikum :) wahh , rindu sangat kat blog ni ! hmm , semalam aku , izzah , kakak , usu and ngangah trip to japan :) ehh , salah ! trip to bintulu . haaaa , best laa . first pergi situ letih macam nak mati . lepas check in hotel , aku dan izzah buka youtube , layan cerita hello baby shinee :) waaaaa , cute budak tuu . uppss , mencarut la pulakk . you know what , dekat situ ada 7 eleven . woww , sedap gilerr slurpyyyyy ;) hhaaa . kayy , hari ni balik . before tu , kitaorang lay at the park dekat tanjung batu and makan-makan dekat sushi king ! yeahhman \m/ then kitaorang balikkkk :) enjoy the picture doodolls ;D




zaman kanak-kanak yang sukar dilupakan :')

hello annyeong sawadikap assalamualaikum HAHA . hmm , semalam aku gossip-ing dgn cousin aku , Izzah . And tiba-tiba boleh buka cerita masa kecik-kecik dulu . HAHA XD aduhh , malu betul lah . masa kecik dulu , aku , kakak aku and Izzah selalu laa main sama-sama . hmm , tak tahulah siapa yg rancang nak tubuhkan kumpulan ( kids rite ? ) masa tuu . nama kumpulan tu pulak CSG . tahu apa CSG ? HAHA biarlah rahsia . memalukan kalau ckp kat sini . mesti korang pecah perut ketawa . perghh -.-  kadang-kadang kita orang main masak-masak and paling melucukan kami semua tangkap ladybird belakang rumah then letak dlm muzik box . har har ;D lepas tu bagi nama , esok lupa balik . bukan setakat lupa , habis mati semua ladybird tu sebab tak cukup oksigen cause kita orang letak dia orang dlm muzik box yang sempit haha kesiann kan ? then kalau malam-malam selalu jugak main kasut high heels makcik kita orang . masa tu kaki kecik tak cukup nak masukkan dlm kasut , so kami berjalan mcm itik pulang petang hahaha lawak-lawak :D main doktor-doktor , main cikgu-cikgu and main sekolah-sekolah . HAHA kalau mandi sama-sama lagi teruk sebab kami bkn setakat mandi tapi menari dlm bilik mandi HAHA . bila ingat balik pecah perut ketawa , sebab kami menari mcm dlm cerita step up 3D . kadang-kadang masuk dlm bilik pakcik cause nak belajar shuffle and liquid tekonok memalukan perghh -.- and paling lawak giler siott pakcik aku masak telur sampai hangus dapur HAHA mcm terbakar satu rumah tu sebab pakcik aku sibuk tengok cerita TeleMatch ( kalau masih ingat cerita tu ) .
okayy , aku rasa sampai sini sahaja celoteh gila aku kali ni . yg lain kalau aku tak ckp tu sorry yaa sebab nanti mesti korang sakat aku dgn word csg bongokk haha okayy byebye assalamualaikum :)

lama dah tak update -.-

hello hello hello assalamualaikum :) hmm , lama kan aku tak update blog , sure berhabuk kan ? HAHA okayy , sorry lah now aku busy . ye la tak lama lagi nak buka sekolah . haaaa , pagi tadi aku pergi sekolah . waaa , aku tak sempat nak jumpa kawan-kawan aku cause aku dtg lewat o.O and aku ada cerita best and cerita sedih ni . nak dgr mana satu dulu ? okayy okayy , good story dulu  !



petang tadi cousin aku Izzah Amirah cabar aku msg ( facebook ) capital I   adusshh , gila vavi . mahu tak mahu layan je lah kan . and you know what , he acctually kind and tak sombong even dia tu handsome ^^ okayy, enough . aku just nak jadi kawan dia kay kay ? dia sangat baik :)




</3 tengah/hari semalam aku pergi public book dekat parkson tuuu , damn much aww aww ada white guitar kat situ mmg gilerss cantekkk ! gitar kapok pulak tuuu . aku rasa nak beli je . so aku simpan angan-angan one  day i'll buy it :) trust me yaww . keesokan harinya aku pergi lagi kat situu cause nak pusing-pusing dalam tu and


guess what guitar tu takda lagi ! T_T aku rasa orang lain dah beli :( kesian kan aku . nak tengok macam mana rupa guitar tu , kejapp ya aku upload .

cantekk kan ? okayy la saya mau out babaiiiii assalamualaikum :)

snapsnap XD

assalamualaikum y'all ! HAHA ! okayy , this is me . enjoy the picture . Hari ni aku malas nak post panjang-panjang . so , tata ! :D i miss my mr. C aka GOKU









                                         
                                                                          THE END :D