entri malam malam !

assalamualaikum blogg . ada tengok post tu ? hihi :) entri malam-2 ! cause aku ni dah letih tahap gabann layan kerenah dua org adik aku yg suka gaduh before tidur ! erkk >.< letih laa ! hump , aku nak cakap apa ni yekk ? oh ya , my queen grapies esok masuk sekolah balik ! weww ! glad to see you again , grapies !  hikhik ! ^^ sakii pun sama ! oh yeah ! tehee ! upp , lupa nak cakap yg capital c ada girlfriend ! uwaa ! sedih betul aku :( saboo je lah . sekarang ni aku try buat novel . hehe , then aku try gak hantar kat alaf 21 . kot-2 mereka terima , hahh tak pasal-2 jadi penulis aku ! AMINN ! title ? hump , belum pasti lagi cause baru jer buat sinopsis daa ! kehkeh >.< nanti kalau dah setengah aku post picture okayy ? hahh , lupa nak cerita . time aku dgn elaine escape dari kelas geo , aku dgn dia nak pergi tandas . aku cakap-2 dgn dia then tiba-2 .. ohmygod korang tahu tak siapa depan tandas perempuan tu ?! mr . sim , guru disiplin aka penyelia petang ! elaine dah lari cepat then jerit nama aku kuat-2 . ' nini , sim pek huat la ! ' korang patut tengok macam mana aku lari kencang mcm nak roboh sekolah tu ?! hakhak :D tapi , dah tiga hari berturut-2 aku lari je . first , aku dgn eyma lari sbb takda name tag and pass keluar . second , aku , rahmah , eyma and eyda lari masuk kelas sbb kena kejar cikgu adham . and the third one , with elaine . korang agak la kan , berat aku makin turut tak ? :) 

im so sorry but i love you

hello there blogg . arr , i miss you damn much lerr . hihi :') ada cerita sedih aku ni . aku suka kat budak tu . suka sangatt . first time jumpa terus aku minat kat dia . tapi aku tak boleh couple dgn dia . tak boleh sangat-2 ! alasan dia , aku takleh kasi laa . nanti kantoi sapa budak tu . suatu hari tu kan , dia text aku . dia tanya camni " ko single ka ? " dah ya pun aku single , mesti aku cakap ya kan ? kan ? pastu dia cakap " ada peluang la tok . " la , aku buat-2 tak faham . hehe ! dia reply sambil buat tulisan besar . " SUDI SIK JADI GEREK AKU ? " woo , aku terkejut , dlm masa yg sama aku syok la jugak . pastu aku tanya , pesal ? dia cakap aku ni cute . hehe , aku sengih . pastu , dia ckp dia suka kat aku sejak first time jumpa . whooooppp ! sama la kita ! dia kata dia salu tengok aku kalo aku ni busy ke , mana-2 laa . bak kata org melayu ' layap aku merati aku asal ko sik sedar . ' dia ckp lagi , dia suka tngk aku mrh , cute dgn muka merah . hahha XD alaa , aku pun suka kat dia . dia baik , caring , handsome la jugak . tapi , aku sedar aku takboleh couple dgn dia ! no no no no ! >.< so , aku ckp kat dia aku takleh couple dgn dia . urm , cinta terhalang la katakan . :'(  okay la , aku nak out ni . korang rasa la kan , sapa budak yg aku ckp kan tu ? nak tahu ? next episode yehh ? :)

oh my sayangg volkswagen !

assalamualaikum bloggie :D cewahh , aku tengah bingung ni tauu . benda ni baru je jadi kat aku tadi . adalaa sorang budak tu , yg telah jadi abang angkat aku tau . dia baik , caring , kalo aku ada probs sure dia sudi dgr . then dia kasi nasihat kat aku . that's why aku syg sangggaatt kat dia ! and aku taknakkkk kehilangan dia ! sekarang ni aku dah tak bertegur dgn dia because of something that aku pun tak mintaa okeh ?! argh ! malas betul nak cite kat hangpa semua . dia ajak aku buat relation dgn dia , tak mungkin aku terima kan ? gila apa ?! then dia .. ala , tak tahu la dgn dia tu . mls nak fikir panjang-2 . sekarang ni aku tngah focus nak khatamkan satu lagi novel terbitan ORKID EDYLINE ! best sangat . half of the story berkisar dgn minah yg fanatik korea and minat giler warna kuning . mcm aku pulak dah kan ? kuikkuik :D banyak juga bhsa korea aku blajar dlm novel TUAN RUMAH PEMBANTU RUMAH ni . bestt gilerr ! hehe ^^  cakap tentang hero dia pulak , hero dia ada kereta volkswagen chic kuning wow ! aku ni , pantang dgr volkswagen ckit , mula la aku gila meroyan nak pasang angan-2 dpt beli kereta tu 1 day . takpe , bakal pakcik aku nak beli satu . well , kalo aku dah pandai drive , sure aku borrow untuk jalan-2 . cewahh ! nice tak picture tu ? aww ! i like it ! muahhh ! hihi :) okay la , nak tido . nunyte ! XD

我爱你 !

assalamualaikum :D weheheh , ada tengok title tu ? 我爱你 ! tak faham ? or buat-2 tak faham ? huhu , that's mean I LOVE YOU ! aku sayang sangat kat kau . siapa ? HAHA ! XD siapa lagi kalau bukan mr . C laa ! argh , aku mmg gila tahap babun suka kat dia . upp , mulakan cerita k ? pagi tadi aku ada kelas PJK , so dah jadi kebiasaan , ahli squash kalau mls main , just tick nama and chaw ! hehe :) kalau cikgu garang no way laa nak masuk , cause aku mls nak main squash . okeh , lepas tu aku dgn gang aku lepak dkat stadium . time otw pegi stadium , the goyangg gang lalu dekat stadium tu jugak and perkara paling aku geram , goyangg gang tu jerit-2 sambil terkenjit-2 panggil nama capital C sambil ucap ' i miss you , i love you ! ' ish , aku terus dtg dekat then cuit badan leader dia orang then ckp , ' excuse me , girl ! tu boyfie aku tauu ! ' leader dia jeling aku then terus menerus melakukan perkara yg sama . thank god aku dpt kwn yg memahami then terus bawak aku lari masuk stadium . time tu mr . c tengah main basketball . dia main basketball woo , terrorrrrr ! and the craziest part is , dia bukak baju and tanpa segan silu tayang badan sambil sambung main . alaa , tak heran la , school aku tu , chinese mmg melambak . furthermore , he's chinese boy ! lepas dia main , dia break dance dgn kawan-2 dia . omg mmg aku syukk sorang tengok dia yg cukup perfect dia mataku ! oh indah ny duniaaaaa ! XD sorry laa kalo gambar tak clear , aku dah editkan supaya tak nampak muka diaa . sorry readers ! korang agak la kan , aku dapt tak couple dgn dia ? wink ^_^  tehee ! 

ABOUT ME ! XD

Hello hello hello ! [ seperti bercakap dlm gua ] alaa , aku bosan laa mlm ni , so aku decided nak tulis tentang diri aku . my story life :) do reaaaadd ! :D
Nama aku dlm IC or surat beranak is KHAIRUNNISA ADIBAH BINTI MOHD . FAIZAL . aku study kat  SMK METHODIST ! tarikh lahir aku 22 . 11 . 97 maknany 14 thun laa tu :) still young but im remain fatty :D alaa , whatever ! whatkuno [ bak kata congeks ! ] aku ni jenis yg cepat melatah , suka cakap tanpa henti mcm kereta apii . kalau aku bad mood , siap je laa , semua urg aku tengking [ except mama ] . the worst thing is , aku ni clumsy . tahu ape clumsy ? *PAKAI BRG DOESNT LAST FOREVER* alaa , dulu aku tak ngaku tapi lama-2 mmg betul jgak laa . dlm masa setahun , mahuny 2-3 handset yg aku gunaa ! :D favourite drink , of course laa 7up and downnn :) favourite food ? sushi-mushii [-] dlm masa sebulan tak mkn sure aku gila babes [ melainkan bulan puasa ] favourite colour pulak white , green , yellow and hot pink ! must hot k ? kalau tak hot no way ! hobi aku suka menyanyi walaupun suara mcm itik pulang petang , facebook-ing , blogg-ing and perey-ing ! XP HAHA ! aku ni fat tahuu , alaa , kutuk laa ! i dont care ! berat yg melingkungi aku sekarang --> 5O% gosh berat mcm tong gass laa ! malu aku tau . alaa , dulikan . just ignore k ? :') tu je laa pasal aku , im kementot , kontot pendek and sama maksudny . my hair ? naturally curl [ hehe ] and black mix coklat , acctually aku yg colour . favourite subject ? mestilah english ! walaupun aku benci tahap gaban cikgu yg mengajar tu . cause bagi aku english ni sama je tiap tahun . ahaaa ! okeh laa tulis panjang-2 pulak aku ni kan ? kot korang bosan yela hidup aku ni simple je . taken ? ya ya ya ! taken by this ucek boy ! cakap psl diaaa ? argh , mlas laa . okeh fine but just a little bit oke ? boboi eminem nama gelarann . sch ? SMK Tung Hua  ! tinggal kat barieng , bandung . form 3 . nama betul LUQMAN HAKIM . okay la tu je .

                                                RIHANNA LOVE EMINEM <3

miss you dude !


For mr . M . kau tahu tak , aku rindu sangat nak gelak dgn kau , lepak dgn kau , sekeh kepala kau sampai kau merajuk . alaa , kau ingat tak masa aku pinjam angry bird kau tuh ? kan kau suruh byr rm2 . so , aku byr guna coklat laa . kau tahu tak , masa aku nak beli coklat tu punya laa payah sampai aku langgar budak kecik semata-2 nak beli coklat tu . lepas aku byr kat counter , aku sibuk sembunyikan dlm freezer . takut hanti mkn . esok ny , gosh coklat tu hilang . terpaksa laa aku beli baru . aku harap kau appreciate coklat yg aku bgi kau kau tu . sebagai kawan , tak lebih dri tu . aku seronok berkawan dgn kau . kau nakal , tapi kau baik . kau seurg yg suka kacau urg tapi kau pemaaf . kau suka buat lucu , kau suka buat kerja gila-2 . hey mr . M , kalau kau tngh baca entry ni , aku nak MINTAK MAAF dkat kau . raya dh lepas , aku thu tapi time raya aku langsung tak nampak batang hidung kau . dlm kelas , aku mmg sesangat nak mintak maaf dkat kau then aku nak tegur kau mcm biasa . mcm dulu-2 . hey friend , i miss you . aku rindu kau tahap gabannn ! aku harap kau maafkan aku pasal .. ala , malas nak sebut lagi . aku pun shocked jugak time kau tuduh aku camtu . alaa , aku tak kesah laa . brg dah lepas , buat apa nak kenang kan ? sorry to say la , tpi mmg slh kau gak sapa suruh kau main mercun kat sekolah . tanggung lah kan ? aku mintak maaf k ? sorry la kalau pic tu buruk . haha :') wehh , mr . M , rindu laa nak lepak dgn kauuuu ! x)

PANTAI BELAWAI !



Heloo there fella's ! aku hari minggu ni pergi pantai belawai . pernah dgr tak nama ' belawai ' ? apaa ? hawai ? bukan laa readerss ! BELAWAI ! HAHA ! tak tahu ? ah , tak heran la cause aku pun tak tahu jugak [ at least aku ada pergi babes ! ] . tapi aku pernah dgr dri mulut apiq kechik dia ada pergi pantai tuu ! chop-2 , bkn nk ckp psl tu okay ? pasal aku picnic dgn family aku ! cantik tak picture tu ? alaa , first picture ala-2 tourist pulak dah kan ? tapi aku nampak fatty kat situu ! aww man :< teruk laa mcm ni ! arghhh , ada aku kesahhh ?! tapi aku puas hati sbb situ mmg best . tapi aku tak mandi laa cause aku menstrual . alaa , kakak aku ckp kalau kta menstrual pastu kta mandi pantai , hantu laut ikut kita balik tauuuu ! huuu , mau ny taknak aku ! so , aku jdi tkg ambik gmbr je laa . tngk mama aku berenang aku pun terasa nak terjun gak tapi aku tak mahu tanggung nasib ny okayy ! hissshh , tak relaaa , tak relaaaa !! dahlah muka aku ni kering semacam je dlm pic tuu ? alaa , pedulikan lah . btw , boboi tipu aku tau , dia ckp dia takda kredit api bila aku text dia , dia tetiba reply . so , aku apa lagi , aku mrh lah. pastu dia suruh aku call . huh , what ever ! shirundek wuu ~ [ in korean language it's mean ' MAOK AKU ! ] malas aku nak taip lagiiiiiii ! sakit tgn aku ni tahuu ! okay, enjoy the picthaa ! -.- HEHEH ! :D

tak tahu nak cakap apa BOSANNNN !

Heloo there ! sudi kah kau mendengar keluh kesah aku yg entah ke berapa dh ni ? hump , kalau kau pandai ckp , mesti kau cakap kat aku camni " udah-2 ler tu nini oi ! aku suggest kau doa je k ? biar hati budak tu berubah ! hushhh ! " HAHA ! XD aku sebenarny nak kelentong kan bf aku esok . malas laa nak keluar dgn budak tuu ! MALAS ! mim alif lam sin ! wahh ! hebat jugak aku ni bab-2 menjawi kan ? HEHE ! kau tahu tak pendidikan agama islam aku dpt berapa ? 71% jer babes ! tak menarik langsunggg ! takda elemen kejutan . tapi , at least ustazah puji sikit laa ! --' yg lulus buat masa skrang ni BM , BI , GEO [ tak sangka ] , AG , and aku tak ingat lagi dah . :) maths ? toksah mu tanyaaa ! dah tiga kali exam , tiga kali tuu jugak laa aku FAIL and maintain 24% ! tak caya ? aku ambik gmbr nanti k ? waa ckp sama luu ! XD gilaa betul aku ni ! HAHAHAHA ! aku boring sebenarny . boboi call aku tak jwb . mls aku ! huhhhh ! memangg macam tu . nanti mesti dia ckp kat aku camni " kenak cyg ? having your menstrual ? cian hbby call di letak ny :( " alaa , tahu takpeee ! aku out dulu lah . mlm-2 buta menaip sampai bising satu bilikkk ! aww man ! esok aku hanging out dgn sheedah ! shiokk ! XD

MY BOYFIE ! ^^ NICKHUN !

heloo there bloggie . hehe . kali ni aku nak cerita sikit pasal idola akuuu ! NICKHUN ! Hehe , ni la serba serbi tentang dia yang aku tahu . enjoy reading peeps ! :)
name --> Mason Moon Moorhouse [ pelik kan ? aku pun perasan pelik betul nama dia ]
nickname --> Nickhun [ ni nama pentas aka nama tipu dia laa ]
D.O.B --> 24 june 1988 [ kalau 1998 umur berapa ekk ? hump , kira dulu lah ! ]
P.O.B -->  Rancho Cucamonga , California [ mana tempat ni , aku pun tak thu ]

Nickhun ada surg abg nama dia Nichan , and ada dua adik perempuan , 
 Nichthima (Yanin) dan Nachjaree (Chereen) . Haha ! XD tu jee aku tahu , favourite colour , drink , food or what so ever harap ampun yek ,takdeee dlm list lagi ! tunggu aku pergi korea [ AMINNN ! ] dpt jumpa dia bru laa aku interview diaa . semua ni aku dpt tahu dri siapa ? mr .i laa . INTERNET ! tapi internet kasi sikit jee ! huh ! kedekut betul lah ! takpeeee ! HEHE ! hensem kan diaa ? alaa , boyfie aku . well ! huks ! :D kalau boyfie aku sebenar [ boboiboy ] dapat tahu , hump , gerenti merajukkkk ! --' okay lahh aku nak out ni ! boboiboy text aku pun aku boleh buat tak tahu je semata-2 nak tulis bio sayangg sebenar aku ni ! :)
p/s : to boboiboy --> boh marah k hubby ? cyg guro jak ! XD